Idag startade det...

Hade vårt månatliga personalmöte idag och det jag trodde skulle bli ett vanligt möte startades med att alla kom in med presenter till mig... ja, för som ni vet, nedräkningen har börjat till min "halvtsekelsfödelsedag". Magiskt att man faktiskt skall fylla 50 år och ändå fortfarande känner sig som 25. Ja, egentligen började det ju redan i helgen när tjejerna var nere. De hade tagit med sig saker som de vet jag trånar efter... cheeze doodles, böcker, korsord, kaffe, godis. Härligt.
 
Men som sagt, idag kom personalen med blommor, en fin flaska vin, bok och en riktigt läcker designvas. Så himla glad blev jag! Och sen hade mina vänner i Danmark skickat över en present från Boda Novum också som de andra lyckats gömma på kontoret innan jag såg den (*ler*). Efter det fortsatte vi mötet men efter en stund knackar det på dörren och då kommer vår kundservicechef in med mer presenter och jag bröt nästan ihop... med sig har han en roll-up reklamskylt med en bild på mig i naturlig storlek

 
Han har nämligen en sådan själv och första gången jag såg den så sa jag till honom att "när jag blir stor skall jag också ha en sådan skylt på mig själv"... Uppenbarligen är jag stor nu!

Den skall garanterat med hem till helgen!
//Farmskan


Kommentarer
Stiffe

Va´kul! Både du skylten är välkomna hem till helgen!

2012-11-19 @ 19:50:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0