Nash

Varje kväll går där en serie som heter "Nash" på TV här nere. Det är en amerikansk deckare med en nu något äldre och rundare Don Johnson i huvudrollen. Bra att slötitta på men där är en sak som jag förundras över och det är att halva programmet utspelar sig i Nash's bil, en kycklinggul stor amerikanare. De åker runt, runt i stan och har alla sina konversationer i den. Skittråkigt... men men, måndag idag och då är det Rookie Blue. Läckerbit i rutan!
 
 
Hade hoppats att kunna se Downtown Abbey på nätet men se det gick inte härifrån. Typiskt... får be Dottern ladda ner via Itunes och ta med sig ner. Gillar den serien jättemycket. Många serier som man missar nu men de flesta går faktiskt att se via Play. Utveckling kan vara positiv ibland!
 
Har precis krängt i mig tre stora skivor hembakat danskt rågbröd. Kollegans fru som är mammaledig hade bakat rågbröd så jag fick ett bröd idag på jobbet. Hur gott var inte det! Annat än den där formfranskan som annars i stort sett det enda man kan köpa. I varje fall på Albert Heijn (= ICA)
 
Längtar sjukt mycket till helgen när maken och Dottern kommer ner.
 
Och så håller vi tummen för Obama imorgon
//Farmskan


Kommentarer
Stiffe (a.k.a Styvis)

Vi har laddat ner Downton Abbey till dig. Ses på fredag

2012-11-05 @ 19:40:18
Elin

men itunes.... det vett i tusan om det är nerladdat ifrån ;) shhhhhh....

2012-11-05 @ 23:17:13
URL: http://stiffesdotter.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0