Tankar i natten

Åh så härligt det har varit att ha tjejerna här... Nu ligger de nerbäddade i sina respektive sängar (eller några ligger i soffan och på golvet) efter en fantastisk fredag och lördag. Så himla glad är jag!
 
De skulle flyga från Kastrup vid 5 så jag hann i god tid handla och fixa undan lite hemma. Åkte sen upp till stationen för att möta dem... efter en och halv timme stod jag stelfrusen och funderade på vad som egentligen hänt. Tur att jag inte gjorde maten färdig för då hade den varit förstörd. När de så väl dök upp så visade det sig att de haft världens oflyt hela resan. Först checkat in bagage (men Nej... det gör man bara inte!!) och därmed fått vänta på det en lång stund innan de förstod att de stod vid fel band (*ler*). Och sen var tåget försenat och ja... ni hör ju själv en massa strul. Men de kom till slut och vi åkte hem till mitt och käkade lite, drack lite vin, pratade, skrattade och lekte...
 
 
 
 
En härlig kväll!! Uppe med tuppen och fixade frukost så vi var rustade för en dag på stan. Kallt och ruggigt men det löste vi med lite depåstopp på olika ställen. Mycket ostprovning, lite vin och lite kaffe, shopping och klädprovning, red light district, museum m.m. Så vi var allt lite trötta i benen... man skulle fasen haft en stegräknare alltså! Och ikväll har vi sen varit ute och ätit gott... livet är underbart!
 
Imorgon blir det den obligatoriska kanalturen och sen flyger de hem igen. Det blir allt lite tyst vill jag lova. Men grannen har lovat att hämta upp mig framåt eftermiddag för att vi skall gå och sen när Sintaklaas och svarte Pete kommer till stan. Det skall bli spännande det också.
 
Nu skall jag också krypa ner under täcket. Sov gott!
//Farmskan


Kommentarer
Anonym

Å så mysigt o roligt ni har det, vilken upplevelse för er! KRAM o SUSSA GOTT! <3

2012-11-18 @ 00:35:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0