Boom Chicago

Vilken dag igår... Hela kontoret vimlade av folk av olika anledningar vilket gör vårt lilla utrymme proppfullt och rörigt. Men redan vid 10-tiden skulle jag och två svenska kollegor ta oss till Utrecht för en workshop. Jag lånade kollegans bil och så drog vi iväg. Bilen har navigator vilket är en jäkla tur för jag hittar verkligen inte ännu i det här landet. Problemet är bara att hans navigator är aningen slö så när den visar att jag skall svänga höger har jag redan passerat korsningen. Skitstörigt!! Kollegorna andades något om att jag kanske körde för fort... men nej inte gör väl jag? (*ler*)
 
Hur som helst... till Utrecht kom vi efter endast två felkörningar vilket blev en liten extra tur och när jag lämnade motorvägen och skulle svänga till vänster efter avfarten så kändes allt bara fel.
- Alltså.. är det här rätt?
- Ehhh, nej... stammade min kollega, du kör mot färdriktningen
Ooopps!! Snabbt fick jag kasta bilen över två refuger
Ja, ja... lite spänning i livet måste man ha
 
På kvällen hade vi sen sedan länge bestämt att vi skulle ha ett managementmöte. Ja, inte den bästa kvällen men när vi bokade så var veckan tom... Så iväg drog vi, en dansk, en holländare och jag. Efter mötet gick vi ut och käkade tillsammans och sen hade jag beställt biljetter till en stå-up-föreställning. Den hette "Branded for life" och handlade om hur vi påverkades av varumärken. Riktigt rolig faktiskt. Så även om det blev en lång och rörig dag så var avslutningen i varje fall med goa skratt.
 
 
Kvällens bästa var när de skulle göra olika slogans till länder och Sverige fick denna
"Sweden - if you can't find Norway"
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0