Stopplyktan

Vilken underbar dag vi har haft idag... Knallblå himmel och sol, hög och härlig luft och runt 15 grader. Tror fasen det var dags för lite payback efter de senaste veckornas regn och blåst. Härligt var det i varje fall även om man ändå bara ser det inifrån kontoret det mesta av dagen. Fast jag tog mig faktiskt en promenad både innan och efter jobbet... så jag har njutit av det lite grand i varje fall.
 
Det är ju inte klokt att man dessutom sitter och planerar julen, men det är ju bara runt 70 dagar kvar så det är ju tid. I varje fall skall där ordnas klappar och lite fest för de anställda i god tid men givetvis även för familjen hemma. Detta året blir det ju lite att packa också om jag handlar allt här nere. De får önska sig platta, lätta paket helt enkelt.
 
Unnade mig också lite solning idag efter jobbet... hur skönt som helst även om jag vet att det egentligen inte är bra för en. Men just nu skiter jag i det, jag behöver lite relax tid. Blev i varje fall röd som en stopplykta så jag låg nog liiiite för länge för att det skulle vara helt OK. Hoppas det lägger sig till imorgon annars får jag väl ta någon av bästaste Lenas underkrämer och täcka det värsta med... (*ler*)
 
Nej, nu blir det lite lök- och kålsoppa för tredje gången idag. Kan säga att magen bubblar... och det är mer luft än fast innehåll som lämnar kroppen. Om ni förstår vad jag menar
 
//Farmskan


Kommentarer
Mamma

Jobba på med soppan. Jag är inne på 5 dagen.
Tycker soppan är rätt god. Neråt går det men sakta.
Kram

2012-10-12 @ 12:27:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0