Haveri

Diskmaskinen har havererat... den tömmer inte ut vattnet. Verkar som om jag är inne i ett stim nu med en massa maskinstrul här hemma. Och att försöka få tag på sin "landlord" är ungefär lika lätt som att hitta den berömda nålen i höstacken. Svarar på mail ungefär varannan palmsöndag. Tror helt enkelt att jag bara struntar i det och kontaktar någon reparatör själv och sen kräver pengarna av henne. Kan man va??

Maken är här och det är så gott...! Mötte upp honom på stationen igår och så inhandlade vi tågbiljetterna till Bryssel innan vi begav oss hemåt. Handlade ett gott vin och lite god mat på vägen och sen bara satt vi och mös (läs: sov framför TV:n). Det är fredagsmys på högsta nivå! Vill ni ha ett gott vin så prova detta:

Det vinet fick jag i present av mina kollegor för en tid sedan och det har jag fortsatt köpa sen
 
Idag skall vi bege oss ut och gå i det fina vädret. Har lovat att hämta upp ett bortglömt pass (?) till en av mina svenska kollegor som lyckades bli av med det här nere. Och sen får det nog bli lite mat på stan idag... man måste ju njuta av helgen också. Både igår och i natt har det varit fullt drag här nere eftersom det var fotboll mellan Turkiet och Holland. Vilket liv! Förhoppningsvis lite mindre folk på stan idag.

Sen blir det lite skype med Motala... tack och lov för Skype!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0