Hörlurar

Hörlurar för Iphone kan vara det värsta som finns... ja, kanske inte hörlurarna i sig men de jäkla härvorna. Varenda gång man skall ta upp skiten från väskan så får man hålla på i flera minuter att försöka trassla upp dem. Samtidigt skall man svara och håller på att vrida huvudet ur led för att sladden är 1,5 cm lång typ. I-landsproblem!!!
 
Har ni något bra tips på några andra man kan köpa? Eller någon smart konstruktion så man slipper detta sladdkrångel? Svar till tacksam 49-åring
 
Har haft en trevlig dag i Lund, kul att träffa alla gamla kollegor om så bara för en stund. Har också hunnit med en massage hos thailändskan (gissa om det behövdes!). Men nu bär det av till Amsterdam igen imorgon eftermiddag. Först dock en liten lunch hos Paps o Babs. Har önskat mig ugnsstekt falukorv och mos... mmmm!! 
 
Ligger i soffan nu och väntar på maken som är på något möte på Sir Väs, njuter av alla fina bilder som lill-sonen skickar mig på Lily, tack och lov för teknik där man bara skickar bilder hur som helst. Tänk förr när man skulle framkalla och hålla på. Det är inte bara dåligt med utveckling.
 
//Farmskan
 
PS! Tack Nisse och Rita för en trevlig kaffestund i kväll


Kommentarer
Kusin P

Söta lilla Lily. Tack Kusin Fin för kaffestund och Warm Cotton!

2012-09-05 @ 22:05:42
Magda

Hörlurarna a-Jays Four ska vara bra och trasselfria. Du kan läsa om dem här: http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/horlurar/varumarke/jays/jays-a-jaysfouriphone/147974.5743/
Kram

2012-09-05 @ 22:10:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0