Jag förstår det inte

Sitter på planet och funderar vilt på hur det hela hänger ihop. Hur kan mitt deostick vara farligt om det är helt OK att ta med sig ett helt sticke på planet? De är ju hyfsat vassa de där stickorna om man säger så. Det är någonting i det här som jag inte förstår helt enkelt.
 
 
Tack för tipset om hörlurarna Magda. Inköptes idag på Kastrup. När jag väl brutit mig in i förpackningen (var nära en hjärnblödning där ett tag tills jag såg den lilla knappen man skulle trycka på....) så är det ju fantastiskt att se att sladden inte alls trasslar sig... men plopparna!!! Vems öron är de gjorda för? Knappast mina i varje fall. Har provat samtliga 5 par medföljande storlekar och ingen passar. De ramlar helt enkelt ut. Får limma in dom imorgon helt enkelt. Bara att välja... sladdhärva eller inget ljud.
 
Det var i varje fall riktigt skönt att komma hem till Amsterdam i eftermiddags. Jag är trött och även om jag sover mycket så känns det som om jag ändå inte sovit färdigt. Fast det är fasen vad mycket bättre jag sover i Sverige när jag är där... inte en gång jag vaknat på natten. Tröttheten kan ju i och för sig också vara för att all spänning släpper nu... så all adrenalin man lagrat ett tag skall ut ur kroppen. Hmm, ja vad vet jag... är ju ingen läkare precis.
 
Idag har Lily namnsdag... hon firade det med en rejäl sovmorgon

Är hon inte lite lik farmor ändå?
 
//Farmskan


Kommentarer
Anonym

Tror mer på gammelmormor......

2012-09-06 @ 21:57:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0