Media

Jag tror fortfarande inte riktigt att jag har förstått vad som hände igår. Helt plötsligt bara exploderade allting och vi blev nerringda av tidningar, radio och TV-stationer. Gjorde pressreleaser och intervjuer för TV och under hela tiden var jag helt tom i huvudet. Vad händer liksom??? Att se sig själv i en intervju på en av de största TV-kanalerna under hela kvällen var helt surrealistiskt.

Som tur var hade jag hjälp av en PR-byrå som tog de första samtalen och bara skickade vidare det som skulle vidare annars tror jag att jag hade gått under. Men men... baksidan av det hela var att jag nu måste stänga ner allting (eller lösenordsskydda) min blogg, facebook och Twitter. Man är inte privat längre och det är förstås trist men det ingår väl i jobbet kanske.

Vill ni se intervjun så följ denna länk:

http://www.rtl.nl/xl/#/u/2fd17176-f6a4-4404-95d0-1235472a17b4/

 

Som chefen sa... du ser lite blek ut

Idag har jag jobbat i Eindhoven hela dagen och det har varit en bra dag. Vi har nått vårt mål och även överträffat det under dagen så då kan man ju inte vara annat än nöjd. Men oj vad mycket härliga kollegor vi har haft som hjälpt till dessa dagar. TACK till er om man säger så!

Avslutar med en satirbild ifrån dagens tidning:
"Förr var 'Björn' en trevlig byrå, nu är det en indrivningsman..." (*skrattar*)



Imorgon är det en vilodag!

//Farmskan



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0