Rookie Blue

Det som kändes helt OK igår kväll var mindre OK när klockan ringde i morse. Hade mig ett riktigt Rookie Blue maraton igår... mitt absoluta favoritprogram här nere. På måndagar sänder de fem avsnitt på rad, det första börjar klockan nio och det sista slutar kvart över ett. Tänkte först bara se två avsnitt och sen spara mig till repriserna på söndag men så hände det... de som jag hoppats äntligen skulle fatta att de var som gjorda för varandra fick äntligen tummarna loss, och då var jag ju bara tvungen att fortsätta glo... (*ler*)

 
Men som sagt... det gjorde ont i morse när klockan ringde.... gäsp!!
 
Såg på Aftonbladet att nu skulle man betala TV-avgift via skatten... 1% på inkomsten. Undrar om man får olika kvalitet på utbudet då också. Det där med "lika för alla" det gäller tydligen bara när det passar. Kan bli lätt irriterad på det där faktiskt, även om jag inte behöver bry mig så mycket om det just nu. Fast å andra sidan är ju Svt snart den enda kanalen som sänder vettiga program, plus att man slipper reklamen.
 
Rättvisa är egentligen ett jäkligt svårt påfund... det som är rättvist för mig kan ju vara orättvist för någon annan. Så vem bedömer egentligen när det är rättvist för alla? Usch... djupa tankar så
 
Om man skulle ta och fixa sig lite kvällsmat istället
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0