Små sår och...

Små smår och fattiga vänner skall man inte förakta... gammalt hederligt uttryck. Just nu är Alsollösningen som jag stal av maken min allra bästa vän. Jag baddar mina skavsår och mina små hårsäcksinflammationer och nu börjar jag snart se slutet på det tror jag. Ryggen gav i varje fall med sig i natt så det är ur världen... fasen, jag tror jag börjar bli gammal! Alla möjliga skavanker och kramper dyker upp hela tiden.
 
Nej, nu tänker vi positivt... än är det några månader kvar
 
 
Har varit en bra dag, en vecka har gått sen lansering och det rullar på i lagom takt enligt plan. Småsaker som skall justeras men överlag är vi jäkligt nöjda med vår första vecka. Det fina vädret däremot drog nu iväg med maken till Sverige för här nere har det varit mörkt och ruggigt hela dagen. TV:n sprakar också så det blir nog åska ikväll... ja, ja... det är ju ändå den 10 september så man skall väl inte klaga.

Och på tal om den 10:e september... storsonens vackra Henrietta fyller år idag. GRATTIS!
 


Hoppas du haft en riktig kalasdag!

Fick så äntligen tag i en servicekille för min diskmaskin... om 14 dagar kan han behaga komma. Han vill ha betalt för att köra hit: € 57, sen tar han € 12 per 10 min för att kika och sen ytterligare € 7 i administration. Vad säger ni... skall jag bara diska för hand? En ny diskmaskin kostar inte så farligt mycket mer än detta tror jag, för behöver han delar så kostar de säkert också. Nu betalar ju min värd det hela men jag tycker ändå det är hutlöst mycket pengar. Man skulle nog blivit rörmokare istället...
 
Big business
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0