Vilodag

Kan ett huvud sprängas i bitar? Det har i varje fall känts så idag. Vaknade klockan 8 i morse efter mer än 12 timmars sömn och huvudet pumpande som en... ja, inte vet jag. Och det har inte hjälpt med tabletter heller. Har sovit till och från hela dagen, lite febrig men i övrigt helt OK. Nu har jag åtminstone tagit mig en dusch och ätit lite så det känns faktiskt något bättre. Hoppas vara på benen imorgon igen.

Rörmokaren kom också idag för att se om han kunde fixa min diskmaskin. Efter 28 minuter och till det facila priset av totalt 754 kronor, dödförklarade han den officiellt. Så nu får jag försöka ringa min hyresvärd imorgon och be henne fixa en ny. Det där kommer att bli en lååååång historia innan det är på plats. Jag talar av erfarenhet... hon är inte lätt att få tag på. Men men... vem vet, hon kan ju överraska också.

I övrigt har jag inte gjort många knop idag. Har spelat Kono till och från. Kono är ett frågespel, lite grand som TP och riktigt roligt. Idag slog jag nytt rekord:
 
 
Spelar bara med mig själv men man tävlar ändå mot alla när det gäller poäng. Nr 735 i ranking... jodå så att... Tidigare låg jag på 5.000:e plats eller nåt. Paps! Detta är något för dig

Och så har jag skypat med Lily förstås (*ler*).
Det är inte bara trist att vara sjuk...

//Farmskan
 
 


Kommentarer
Mamma

Krya på dig. Kram

2012-09-13 @ 21:23:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0