Arbetssöndag

Klockan 02.01 vaknade jag i natt... pigg som en mört. Och jag som trodde jag lurat den där jetlagen... men icke. Tvingade mig själv att ligga kvar, vände och vände och vände. Men till slut somnade jag om runt 4-snåret tror jag, bara för att vakna av att klockan ringde vid åtta. Japp, hade ställt den för jag måste försöka komma in i rätt rytm. Dessutom hade jag "bjudit" (läs: tvingat?) in mina två kollegor för en genomgång av läget just nu efter min bortavaro. Till mitt försvar kan jag säga att jag bjöd dem på frukost (*ler*)
 
Annars gick första natten rätt så bra, både jag och maken sov som stockar i 12 timmar utan att vakna till. Även då hade jag ställt klockan... maken hade nog gärna velat ligga kvar en stund till men nej, upp nu! Fixade fram lite frukost och jag tog den framställda paketen med juice och började som vanligt skaka den. Då hade maken skruvat av korken och lagt på diskbänken... FATTA hur mycket juice det blev i hela köket. På väggar, på golv, på bord, på oss... ja överallt. Sen följer ju alltid den trevliga diskussionen om det var JAG som borde sett att korken var av eller om det var HAN som gjorde fel som skruvade av kork? Vi blev dock överens om att vi var uppe men ej vakna.
 
Efter lite lunch igår så var det dags för maken att åka tillbaka till Sverige... trist! Nu har man ju blivit van att ha honom bredvid sig igen. Gick ut i det fina vårvädret och träffade en tysk kollega på besök i Amsterdam. Solen lyste gott och vi kunde sitta ute och njuta av lite gott kaffe.
 
Idag är det ännu bättre väder, tror termometern står på 18 grader faktiskt. Skall arbeta en stund till sen skall jag ge mig på mina fönster som verkligen behöver en omgång. Yeahhh, våren är här!
 
Imorgon börjar jag min holländska kurs... wish me luck!
//Farmskan


Kommentarer
Mamma

Lycka till. Kram

2013-04-14 @ 19:56:52
manne

Good luck!!

2013-04-15 @ 18:01:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0