Dank u wel Pia Jönsson

Just nu snurrar det i huvudet mer än vanligt. Alla dessa ord som man nu skall försöka sätta ihop till meningar och man tycker själv att man låter hur dum som helst. Jag är ju också så jäkla ordentlig att jag måste få till grammatiken också... jag kan inte bara prata, jag vill veta hur det skall vara korrekt. Det gör att det går extra långsamt för mig tror jag. Men på det igen imorgon!
 
Jag kan i varje fall räkna till 100, rabbla alfabetet, alla veckodagar, månader och en massa annat smått och gott. Det blir nog bra när det är klart. Hon är i varje fall tuff läraren för hon pratar bara holländska med oss hela tiden, ingenting annat och det är fakitskt bra. Vi går också ut och träffar folk och på torsdag skall vi gå på restaurang för att lära oss att prata lite med dom. Igår var vi ute i skogen och gjorde en massa övningar... idag, igår, imorgon, vad är klockan. Känns som om man är tillbaka i första klass (*ler*)

Här kan ni också hänga med
 
 
 
En hektisk dag men jag mår bra. I helgen kommer Manne och Grahnskan, så himla kul att ha dom här över helgen. Har inte funderat ut något vi skall göra ännu men det får jag hinna i slutet av veckan. Bara att de kommer skall bli så roligt
 
Saknar er alla!
//Farmskan


Kommentarer
Frida

Stååph jau ej skaudad!

2013-04-18 @ 21:02:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0