Paradis!!

Det började inte så bra... när vi checkade in märkte vi att de bokat oss på olika platser i planet. En på rad 12 och en på rad 26. Hur kul är det? Lätt irriterad inledde jag en diskussion med damen i disken som inte alls förstod vårt problem. Om man hade betalt X euro extra kunde man garanterat fått sittplats intill varandra och hon kunde bestämt inte fixa det för det var systemet som bestämde var folk hamnade. Idiot!!! Sen berättade hon att där var en ensam dam som åkte som satt bredvid en av oss, kanske hon kunde byta plats. Men om hon åkte ensam borde väl systemet insett att vi som åkte ihop och på ett gemensamt bokningsnummer borde kommit tillsammans... men se så klokt var inte systemet. Shit vad sur jag var.. Men de löste det till oss till slut för det är rätt drygt att resa tio timmar och inte kunna sitta ihop.
 
Tio timmar är också en vääääldigt lång flygresa, men det gick bra och värmen som slog emot en när vi klev av var efterlängtad och gudomlig! Vi bor på ett jättemysigt hotell, inte så stort men det är kanonfint. Värsta sviten har vi fått också med utsikt över pool och palmer. Efter lite promenad och middag igår, sov vi av oss jetlag inatt, så nu är vi pigga och glada
 
idag har vi bara slappat vid poolen. Rejält insmorda för att inte bränna oss och det lyckades vi bra med.. Ikväll skall vi äta på en mysig restaurang precis vid strandkanten. Vi njuter, känns som paradiset!
 
Kramar från
//Farmskan (och maken)


Kommentarer
Kusin P

Låter ljuvligt! Njut!!!!!! Kram

2013-04-03 @ 08:06:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0