Storstädning

Så har hela lägenheten fått sig en städning... usch det var otroligt dammigt överallt. Tjejerna är nu på väg hem igen, en helg går så otroligt fort! Och det är tungt när man vinkar av dem vid spårvagnen... tror jag saknar familj och vänner mer än jag anar emellanåt. I veckorna jobbar man så mycket att man inte tänker på det men när man sen har dem här så kommer det över en igen. Ja ja... då är det bra att ha städning och strykning att skingra tankarna med.
 
Igår var vi ute och gick runt om i stan. Solen sken men det var isande kallt i vinden. Egentligen hade det nog varit bäst med vinterjacka men jag vägrar fasen att ha vinterjacka när det snart är den 1:e maj! Lite shopping blev det, lite kaffe i vårsolen men också en lunch på Dam square. Tror nog att vi gick över 1,5 mil totalt och på hemvägen belönade vi oss själva med varsin tårtbit att avnjuta till kaffet. Benen skulle vilas och värmen skulle återvända till kroppen. På kvällen var vi ute på en argentinsk restaurang och käkade gott kött... mys!
 
 
En go bild från fredagskvällen...
 
Sen idag var vädret otroligt skönt, varmt och riktigt vårlikt så då gick vi en liten tur igen. Avslutade det hela med lite pannkaka och kaffe innan det var dags för tjejerna att packa ihop. Så var den helgen gången... Fast jag tror nog att Grahnskan blir glad av att komma hem. Amsterdam är ganska annorlunda från Ulsunda (*ler*)
 
Skypade också med finaste Lily igår efter att Madde och hennes lag vunnit premiärmatchen i fotboll. Bra gjort tjejer! Tia skulle vara ensam med henne för Madde skulle på lagfest och han hade förhoppningen att hon skulle sova innan fotbollen började på TV en kvart senare. Och ta mig tusan om han inte skickade en bild på en sovande Lily i spjälsängen, en minut efter avspark. Check på det!
 
Så kör vi en vecka igen!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0