Dan före dan före dan före...

Oj oj oj... nu rullar det på utav bara den. Precis en vecka kvar nu till dagen J och jag ser fram emot det som... ja, som ett barn på julafton. Jag älskar julen helt enkelt! Granen är numera klädd i finaste silver och rosa tema. Glitter och glamour och vacker ljusslinga till det... lite After Dark pimpad kan man säga. Maken som varit mycket tveksam till årets färgtema tycker numera att den är väldigt vacker. Och det är den också, I love!
 

Supersnygg på kvällen när det rosa glittrar i ljuset
 
Hade lite glögg- och adventsmys på söndagskvällen ute i Torsebro, mycket trevligt. Först lite fika och sen avslutade vi kvällen med hemmagjord pizza... mums! Och så var denna "fixa-allting-som-behöver-förberedas-innan-julafton-helgen" över. Så fort går det när man har skoj
 
Denna veckan är vi så inne på upploppet och på fredag är det min sista jobbedag innan det blir lite välförtjänt ledighet. Man får väl säga så eller hur? Jag tycker nämligen att jag gjort mig förtjänt av det, hösten har varit lång och intensiv med mycket spännande uppgifter och det skall bli gott att bara få slappna av och ha tankarna på annat. Lily till exempel (*ler*). Den godingen kommer till helgen och sen stannar de här nere i Skåne många dagar så man riktigt har chansen att få gosa med henne.
 
Igår inledde vi stora släng-allt-skit rensningen här hemma och detta för att vi direkt efter jul skall renovera gästrummet med nya möbler och tapeter. Då vill jag inte bara slänga in allt skräp där igen, utan nu skall det bli ordning och reda i det rummet också. Det skall bli så jäkla skönt för det rummet ser ut som kriget. Någon som har tips på någon snygg tapet i vitt och svart?
 
Imorgon blir det Älmhult... tjoho!!!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0