Nu är det julloooooov!!!

Så där... nu är det dags att ta jullov! Visst, klockan är bara halv fyra men ibland får man flexa ut lite tidigare, speciellt om man gjort sig förtjänt av det (*blink, blink*). Jag säger det igen... JULLOV!!! Skall bara gå omkring i mysbrallar, se på film, äta gott, snusa på Lily och ladda batterier

 
Har hunnit med ett besök hos tandläkaren också idag. Check på det! Inga hål och endast lite lite tandsten så det gick väldans smidigt. När jag skulle betala frågade hon mig om jag inte flyttat tillbaka till Sverige än. Jo, det gjorde jag i Augusti. Hmmm... Försäkringskassan säger att du inte är inregistrerad. Så trött man blir! Efter lite telefonkö så fick jag prata med någon som lovade att någon annan skulle ringa upp mig. Väntar fortfarande dock. Ja ja, jag känner mig svensk i varje fall.
 
Ikväll blir det en runda på stan med goda vänner, äta sig en liten bit mat och dricka sig ett litet "tjoho-nu-är-det-jullov-glas-vin". Tänkte oss Garvaregården (eller Steakhouse 9) som det heter numera. Stor-sonen kommer också hem senare ikväll och då blir det ju till att hosta upp sig imorgon och sjunga på hans stora dag. 30 år... helt amazing.
 
Nej minsann... dags att svida om. Ta hand om er!
Tjingeling!
//Farmskan
 
PS! Kolla så stor hon blivit... farmors älskling!
 
 
 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0