O du korta helg

Chip chop så är helgen slut... fast denna helgen har varit en sån där riktig feel good helg med massor av roliga saker. Började med lite partaj här hemma i fredags kväll med gamla goda vänner från ungdomen. Några har vi hängt ihop med hela tiden men några har vi bara sporadiskt haft kontakt med. Nu har vi alla tre familjer stugor ute i Norje Boke så nu är det så häftigt att vi alla träffas igen.
 
En trevlig kväll hade vi i varje fall och Farmskan hade gjort sig till med god mat också... hon kan om hon vill. Härlig sovmorgon igår som följdes upp med en rejäl shoppingtur. Är det något vi kan så är det att spendera pengar (*suck*). Det var egentligen lampor till stugan som skulle inhandlas men det blev även lite annat smått och gott, bland annat fick jag pysselfeber så här till jul...
 

Inhandlade lite glas, mossa och "julpysselsaker" i kompisens fantastiska blomsteraffär och sedan skapades dessa fyra ljusstakar som jag blev riktigt nöjd med faktiskt. Så nu pryder de öppna spisen. Gårdagskvällen vankades det julbord med kusin P och Jan(a) nere på Åhus Strand. Otroligt mycket mat (mycket salt så man skulle dricka också...), och väldigt gott. Massor med folk som hade personalfest och man kan inte mer än att le åt hur svensken bär sig åt på fest... När de drog igång med "oj, oj, oj... oj, oj, oj, oj..." så var man rätt glad att man inte skulle vakna upp med deras huvudvärk i morse.
 
Och sen idag har det bakats lussekatter, varit på julmarknad, en sväng i stugan och nu väntar några varma mackor och kaffe. Ja, ni hör... en helt härlig helg!
 
Hur har ni haft?
//Farmskan
 
PS! Manne... denna är till dig. Puss och kram min bästaste bästis!
 


Kommentarer
Manne

Åh, tack hjärtat! Puss till dig oxå käraste vännen <3

2013-12-02 @ 17:03:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0