Veckan utan sömn

Godmorgon! En fortfarande något eftersvettandes (är det ens ett ord?) Farmskan sitter nu och skall dra igång dagens arbete. Hemma i Svedala igen efter några intensiva dagar i Nottingham. Men skulle du inte till Birmingham undrar ni säkert... och jo, man kan nämligen inte flyga helt enkelt till Nottingham och därför blir den närmsta flygplatsen med avgångar just Birmingham. Sen blir man hämtad med "firmabilen" för en timmes färd till kontoret. En timmes färd på fel sida vägen och man har hela tiden hjärtat i halsgropen för man tycker att alla kör emot en på fel sida... (*ler*). Engelsmän är liksom inte som alla andra... de gör många saker på sitt eget lilla sätt vilket ibland kan vara uppfriskande och ibland kan vara mindre uppfriskande. Eller vad säger ni... vita bönor i tomatsås och blodkorv till frukost?
 
 
Men när jag då säger avgångar så är det inte särskilt mycket att välja på när man skall till Birmingham heller så antingen flyger man arla morgonstund eller sena kvällsturen. Bara att välja. Olidligt lite sömn blir det vilket som... Jag valde då att flyga ut på tisdag morgon istället för på måndag kväll vilket gjorde att jag fick upp med tuppen. Och sen igår eftermiddag när vi skulle hem så är där liksom inte så mycket att välja på. 19.10 lokal tid lyfter planet... eller ja, det var ju då försenat givetvis en timme och tjugo minuter så det gick inte förrän halv nio. Innebär att Farmskan landade på Kastrup klockan 23.15 igår och sen skall man ta sig hem. GÄSP!!!
 
Och sen hade jag bestämt att börja denna dagen med morgonträning på Actic så det var bara att kravla sig upp runt halv sju i morse igen. Sa jag sen att det är julfest med jobbet ikväll i Lund? Ha ha ha... hoppas jag kan hålla mig vaken där. Men men... man får helt enkelt ta sådana veckor.
 
Har i varje fall haft väldigt bra dagar i Nottingham. Omtumlande och innehållsrika, fyllda med bra diskussioner! Sånt som Farmskan gillar. Träningen i morse gick också bra, gjorde hela passet och avslutade med lite intervallträning där jag sprang (!!!) 4 min. Ja, skratta ni... men för att inte ha rört sig på sisådär "många" år så är det en prestation som jag är nöjd med. Nu jäklar!
 
Nej, lite arbete nu och sen laddar vi för julfest ikväll
Hej och hå säger
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0