Hur hårt kan man sova?

Som ni kanske förstod så däckade jag och min förkylning tidigt. Det var jag också ganska tacksam över för på morgonen kan jag säga att jag mådde betydligt bättre än mina kollegor fast jag var sjuk (*ler*). Det hade blivit en väääldigt sen (eller tidig om man funderar på det) kväll och en del såg mer eller mindre döda ut, och någon dök inte upp alls till frukost. Så jag var tacksam som sagt.
 
Men min fundering var... hur hårt kan man egentligen sova? När jag vaknade på morgonen hade jag fått inte mindre än 16 mail under natten + en kallelse till ett telefonmöte klockan 23.30! Det där sov jag mig lugnt igenom. Som ni förstår hade det hänt en större incident som krävde lite attention och det kan man väl säga att den fick... dock inte ifrån mig (*skäms*). Men jag har alltså inte hört det fast att telefonen låg på bordet bredvid mig. Magiskt!
 
Bra dragningar idag också och nu skall vi ut på en sightseeing tur i Luxembourg och sen lite middag. Det skall bli trevligt att få se något mer än bara hotellet och flygplatsen när man ändå är här. Kanske är något att åka till när det blir vår senare. Lovar att rapportera det. Imorgon är sista dagen och sen flyger jag tillbaka till Amsterdam på kvällen.
 
Dagens råd! Googla aldrig på symptom! Du blir genast mycket sjukare
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0