Kallt, kallt, kallt

Det är kallt i Amsterdam idag... sådär blåsigt, ruggigt och rått. Men jag och maken drog iväg ändå för vi behövde verkligen lite luft också. Gick först och försökte hitta en kemtvätt som kunde ta sig an min vinterjacka och efter det en sväng på marknaden. Köpte mig faktiskt ett nytt sådant där keramiskt stekjärn som skall vara så fantastiskt. Och det var det också. Stekte i det nu och det var helt suveränt! Bra köp!
 
 
Maken köpte också en skitsnygg vårjacka och en skjorta. Inget som han var på jakt efter och det är väl då man hittar det liksom. Själv skulle jag köpa väskan jag kikat på, men givetvis var den slut. Men får skylla mig själv som inte slår till när jag har chansen. Får väl se om jag hittar en annan.
 
Hem sen och värmde kroppen med lite gott te och en macka och som sagt... nu har vi också fått i oss lite mat. Ikväll blir det bara soffan, förhoppningsvis krånglar inte mitt bredband, utan vi kan kika på Melodifestivalen. Ser fram emot att höra Army of Lovers (*ler*). Måtte dock denna omgången bjuda på något riktigt bra för det har ju inte varit något som är värt att skicka till finalen i de andra omgångarna.
 
Vi har också fått skypat med finaste, söta Lily... mitt hjärta smälter
 
 
Den dressen köpte Modern till henne när vi var uppe i helgen. Så gullig!
 
En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0