Så har de åkt igen...

... men oj vilken rolig helg vi har haft. Så kul att ha dem här!

Först i fredags när de kom så hade jag fixat lite käk och gott vin till det. Vi satt uppe till klockan två och bara skrattade och pratade skit. Upp och tog en långfrukost och sen begav vi oss ut på stan. Gick och gick och gick... ut och in i affärer (och inte vilka affärer som helst... vi pratar märkesaffärer). Det spenderades en hel del pengar kan jag säga. Själv stod jag vakt utanför alla ställen och kollade så att vi hittade varandra hela tiden (*ler*). Får ta igen den där shoppingen vid ett annat tillfälle.
 
Stannade för lite fika och lite mat under dagen... Johannes drack bara choklad med liiiiiite grädde på eftersom ingenstans hade de "cajder"...
 
 
Gick på alla "måste-ställen" och avslutade dagen med en tripp till Red Light naturligtvis... alltså jag skäms otroligt för deras skull som står där. Tycker det är fruktansvärt men massor med turister i vanlig ordning plus en dimma av hasch över hela stället.
 
Hem och njöt av lite tapas och småprat innan vi gjorde oss i ordning för att gå ut och äta. Tror egentligen inte att någon riktigt var sugen på att gå men vi måste ju ha mat. Denna härliga konversation utspelades sig i hallen
Frida: Är denna tröjan för genomskinlig?
Jennie: Nä... inte tillräckligt
Frida: Bra, då kan jag ta av mig lite till då...
 
In på en restaurang runt hörnet där vi fick jättegod mat. En riktigt full och otrevlig stor gubbe satt där också... så full att han inte kunde öppna ögonen men beställa rom och cola fick han fram i varje fall. Muttrade och svor så det stod härliga till och satt också och småsjöng (även om det mest lät som Lasse Kongo i "Torsk på Tallin" hela tiden...). Klockan ett så kände vi att det var nog dags att sova lite till men då, ja då skulle Johannes gå ut på klubb. Inte så lämpligt tyckte vi men som han sa... jag är vuxen och har ett personnummer så iväg gick han. Lite trötta ögon hade den mannen till frukost idag kan jag säga (*ler*)
 
Han har dessutom dragits med ett munsår hela helgen som han smörjt med lite Anti... Detta har folk verkligen reagerat på och trott att han inte torkat sig runt munnen så när de gått förbi har de diskret försökt tala om för honom att han har något på läppen. Ha ha ha ha.
 
Idag var det också någon som sa till honom
- Wipe your mouth my friend...
Ja, snälla Johannes, torka dig ordentligt om munnen!

En traditionsenlig kanaltur fick vi så också gjort idag. Solen sken från klarblå himmel och snön låg vit och fin på marken. Härligt värre!
 
 
 
Men nu har de åkt och jag har fått bäddat rent i alla sängar och städat undan lite.
Saknar dem redan! Tack för en riktigt, riktigt trevlig helg fina vänner!
 
//Farmskan
 
PS! Helgens roligaste var annars följande... vi steg av spårvagnen vid mitt och chauffören säger "Stadhouderskade" vilket är stoppets namn.
- Vad sa han, säger Frida... Stopp jag är skadad?
Att jag inte dog!


Kommentarer
Magda

Saknar er allihopa! Kram
(Trodde också att Johannes fått mat runt munnen först.. ;))

2013-02-11 @ 06:23:07
Frida

Tack för en fantastisk helg! Skrattar än åt alla galenskaper! Måste vi snart göra om! Pok

2013-02-11 @ 22:38:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0