Kort visit

Två intensiva dagar är till ända... massor av diskussioner, bra och nyttiga sådana men det lämnar ju också mycket tankar kvar i huvudet som man skall bena ut. Men det blir nog tid till reflektion också vad det lider. Men just nu är jag bara glad över att vara hemma, om än bara för en dag. Maken har gjort så fint i lilla badrummet och målat, så nu får jag väl göra det där lilla sista. Ni vet... mattor, handukar och lite sånt. Det roliga (*ler*)
 
Imorgon blir det en tripp till passpolisen. Mitt pass är nämligen på sluttampen och jag vill inte riskera att bli utan nu när vi snart skall resa, så imorgon måste det fixas ett nytt. Sen har jag beställt lunch hos Paps & Babs (mums!) och därefter blir det att jobba lite hemifrån. Kvällen skall spenderas med goda vänner så det ser jag riktigt mycket fram emot.
 
Förresten måste jag ju berätta... maken och jag har köpt sommarstuga. Jodå så att... Vi sprang på en riktigt fin stuga bara si så där och lyckades pruta ner den dessutom. Så nu kan vi spendera somrar och helger med bara två minuters gångväg till havet. Det skall bli hur gott som helst!
 
Har inga bilder men lovar att fixa det så småningom.
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0