Söndag och snö

Söndag eftermiddag och Farmskan är på benen. Lite snuva och hosta kvar och en whiskeyröst som kan få Leif Smoke Rings blå av avund men ändå... på benen och utan feber. Imorgon skall jag ta mig till jobbet om så bara för att jobba en halvdag. Men bara komma ut och träffa folk, andas frisk luft och försöka få igång hjärnan igen efter denna härdsmälta som senaste veckan varit. Farmskan är inte bra på att vara sjuk. Och nog för att jag kan uppskatta ensamheten i vanliga fall men efter fem dagar utan social kontakt... ja, då är det jobbigt. Man känner sig hyfsat ensam och isolerad kan jag säga. Men men... nu tar vi nya tag.
 
Fick också lite samtal idag som piggade upp i mörkret. Först kusin P som alltid lättar upp min vardag och sen från min tyska väninnan Corinna. Så helt osocial har dagen inte varit. Ibland är ett samtal precis det man behöver. Paps har också varit snäll och ringt och checkat in på mig med jämna mellanrum så helt eremitiserad har man ju inte blivit. Även Lily har ju skypat med farmor flera gånger denna veckan. Älskar Skype!
 
Just nu har det dock åter igen börjat snöa ute och alla som följer bloggen vet vad det innebär. Snö, då stänger vi ner landet. Skulle inte förvåna mig om jag inte kommer iväg i veckan heller. Då bryter jag ihop... då tror jag det är en konspiration för att få mig att för alltid stanna i detta snöhatande land. Fast på onsdag flyger jag SAS och de brukar ju vara något mer snösäkra... vi håller tummarna för det helt enkelt.
 
Har ni inte läst Keplers senaste bok "Sandmannen" så gör det. Ohyggligt spännande och bra! Det var dagens boktips från mig till er!
 
Ta hand om er och lite inte flunsan ta er!
//Farmskan
 


Kommentarer
Stiffe

Funkar inte flyget så hämtar jag dig ! :-)

2013-01-20 @ 17:09:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0