Tillbaka i rutinerna

För första gången på snart två veckor känner jag mig frisk igen helt och hållet. Ingen snuva kvar och inte heller trött så fort man går en sväng eller tar sig upp för trapporna till jobbet. Så jäkla gott! Nu hoppas jag att förkylningar och influensor håller sig långt borta ifrån mig. Idag var jag också för första gången på länge och solade... skönt att komma in i det igen. Behöver ju träna upp kroppen inför Curacao... tiden går fort till vi skall åka nu.
 
När jag flög hem i söndags så hade jag glömt och checka in i tid vilket gjorde att där inte fanns någon plats i gången. Jag vill gärna sitta i gången för jag vill ju fort av planet alltid. Hur som helst, långt fram och i gången var alltså inget alternativ så jag fick välja långt fram och fönsterplats. Intill mig kommer där så en "gubbe" och slår sig ner och drar direkt upp en tidning som han fläker upp både över sig själv och över mig. Sitter sen och brer sig hela resan ner och invaderar även in på mitt säte.

Jag försökte verkligen att inte bry mig, helt enkelt bara ignorera honom och det lyckades ganska bra tills vi väl landat och skulle gå av. Tror ni han reser sig? Nejdå, han sitter lugnt kvar och låter andra gå av före honom. Då fick jag ett bryt verkligen... varför sitta på gångplats om man inte tänker hasta av? Ja, jag vet att jag är otålig men där finns faktiskt vissa regler man bör förhålla sig till. Vill man ta det lugnt så sitter man inte långt fram och absolut inte på gångplats. En smäll på huvudet kan han få...
 
Och så har jag ätit en påse chips ikväll... bra där Farmskan!
 
 
Jag får väl bli smal i ett annat liv helt enkelt
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0