Första semesterdagen

Så var första semesterdagen över och det har varit en dag med bara avkoppling.... nåja, jag har putsat fönster också så lite nytta har jag gjort.
 
Efter en gosig lördagkväll med passning av underbara Lily så åkte vi allihop till Linköping efter frukosten igår. IKEA stod på schemat och det var mest Lily-saker som skulle inhandlas. Ni vet stolar, säng, tallrikar och annat smått och gott att ha i stugan. De har ju tillräckligt med grejer att packa ändå så det är ju bra om vi kan ha lite där nere. Lily var så trött men ändå hur snäll som helst, inte gnällig alls. Underbara unge!!
 
Väl hemma i Kristianstad igen så kom lill-dottern och en kompis till henne och hälsade på. Fikade lite sen åkte vi alla ut till stugan på kvällen. De skulle stanna tills idag och då är det ju bättre plats där ute. Och som sagt... idag har vi bara njutit. Tvättat lite och plockat lite men annars ingenting mer än en bok. När maken kom från jobbet gick vi allihop ner till strandrestaurangen och käkade. Så härligt att bara sitta där och se ut över havet. Avkoppling!
 
Imorgon blir det storshopping i färgaffären. Nu ska här målas!!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0