Svetten rinner

Klockan halv åtta när vi landade igår kväll var det 29 grader! Lägenheten var något kvalmig och instängd om man säger så, man får nästan panik när det är så varmt. Öppnade alla fönster och dörrar men det hjälpte inte mycket, fläktade ju ingenting. Men man vill ju inte klaga heller när det äntligen blivit sommar i Holland
 
Och så var det ju dags för jobbidag igen, slut på ledigheten för min del, men för maken började det roliga idag. Hmmm.... kändes allt lite orättvist. Stod fullkomligt stilla idag, de hade lovat långt över 30 grader... pust! Fick förat vänta på broöppningen, då en fritidsbåt bestämt sig för att passera mitt i rusningen. Sen när jag kom till metron var den helt avstängd på grund av tunnelarbete så där var ersättningsbussar. Jag fullkomligt dröp av svett när jag kom till jobbet... fräscht (eller inte)
 
Och nu ikväll försöker vi finna lite svalka fast där är över 30 grader på balkongen... i skuggan! Och ingen vind alls, olidligt. Svetten rinner! På tal om det, jag glömde ju tala om att lill-sonens lag gick till final i beachhandbollen med just laget Svetten rinner. De är helt fantastiska, har varit i final nästan varje år. Det fick ju firas förstås så dagen efter var han lite mör... det får man väl förlåta (*ler*)
 
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0