Varning på stan

Ikväll skall Farmskan ut på stan... firande av en kompis står på agendan och det skall bli jättemysigt att träffa alla, äta gott och kanske till och med ta ett glas vin (*ler')
 
Annars har jag haft sköna semesterdagar, vädret har varit bra och jag har bara tagit hand om mig själv. Igår hade jag ett möte på stan som gav mig mycket energi, precis vad jag behöver. Och efter det en omgång hos thailändskan... det är mumma för själen.
 
Men nu väntar också en helg med målning och tapetsering i stugan. Maken har riggat allting så det är bara att dra igång imorgon bitti tidigt. Modern är nere så henne tänkte vi sätta på lite mat- och fikatjänstgöring medan vi fixar... ha ha ha. Man skall slita ut en generation i taget, just nu står hon och stryker.

Idag har vi också haft sotaren ute i stugan för att besiktiga vår braskamin. Det visade sig att braskaminen inte var färdigbyggd... men tjena. Plus att den stod alldeles för nära väggen för att vara tillåten att elda med. Så nu skall här jagas mäklare och säljare för att reda ut det där. Jäkla trist.
 
Men men... vad gör det om hundra år
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0