I väntan på midsommarvecka

Söndag kväll och jag har precis påbörjat min kvällsmat... kycklingsallad. Det är en av fördelarna med att bo här i Amsterdam, staden med flest singelhushåll i Europa. Det innebär att det är enkelt att hitta bra mat till en person och man behöver aldrig köpa typ 5 fläskkotletter.
 
Har också hittat världens smartaste app som gäller för "hämta upp mat hos grannen" här i Amsterdam. Det är alltså folk som gillar att laga mat och så lagar de lite extra och lägger i lådor och så kan man hämta upp en sådan låda var som helst med ett innehåll som man är sugen på. Hur smart är inte det? Sen skriver folk omdömen också så man inte går på en mina... typ 5 euro för hemlagad mat. Perfekt! Det kanske man skall starta med hemma i Sverige. Hanna är du på?
 
Det har varit en lugn dag annars, har precis packat färdigt väskorna för nästa veckas tripp till Sweden. Åker ju hem imorgon kväll till Malmö och sen är det några dagars möte innan det blir Kristianstad. Midsommar skall firas i stugan och jag ser sjukt mycket fram emot sill och potatis. Mumma!
 
 
Blev en goe-lunch på stan idag med kollegan och hans familj. Det är gott med lite sällskap annars blir helgen jäkligt lång. Och vi kunde sitta ute också
 
Ser fram emot att träffa er nästa vecka!
//Farmskan
 


Kommentarer
Mamma

Välkommen hem. Gardinerna är uppsydda så nu är det fint i stugan. Kram

2013-06-16 @ 18:31:09
Papsobabs

Välkommen hem Åsa.Hör av Dig när Du är hemma. Kramar från oss.

2013-06-16 @ 21:17:00
Lilla B

Ska bli nice att ses! Var och fikade med Stiffe, modern och Rolf i stugan igår :) Ses snart <3

2013-06-17 @ 07:24:31
manne

Du är så efterlängtad!! Puss <3

2013-06-17 @ 07:35:31
lill dotter

låter som en utmärkt idé! :)

2013-06-17 @ 15:57:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0