Håll i hatten!

Det blåser just nu friska kalla vindar över Amsterdam och gårdagens långpromenad fick varvas med inomhusbesök och fika med jämna mellanrum. Solen sken så hade man hittat någonstans med lä hade det säkert varit gott men det var inte lätt igår för det ven från alla håll (och det är nog likadant idag). Det gällde minsann att hålla i hatten (=läs kepsen).
 
 
Igår såg jag också något som jag aldrig sett tidigare och det var en "cykelbar", eller Pedalsaloon som det hette på holländska.
 
 
Två ungdomsgäng som hade hyrt en sådan här med obegränsad öltillgång och så cyklar man runt. Förhoppningsvis är det en som är något så när nykter och som har styr på eländet för det kan ju gå både fort eller långsamt beroende på ölintaget... Vårt gäng skrålade också och hade otroligt kul. Kanske något för kollegor som kommer hit (*skrattar*). Så nu skall man inte bara se upp för bilar, spårvagnar och cyklister utan också sådana här inslag i trafiken.
 
Väl hemma i värmen igen tog vi det bara lugnt innan vi senare på kvällen gick till en liten trevlig restaurang här i närheten. God mat och lite god dricka till det sen mådde vi som prinsar. Kvällen avslutades med lite kortspel och Farmskan gjorde ett hat-trick... tre segrar av tre möjliga. Jodå så att...
 
Nu har vi haft en lugn och skön morgon men skall strax ge oss ut igen i blåsten
Tror bestämt att vi går åt andra hållet idag... ombyte förnöjer
//Farmskan


Kommentarer
Ola

Jomen, en sån har man ju nästan blivit överkörd av i Köpenhamn. Livsfarliga :-)

2013-03-25 @ 07:51:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0