Här var det fisk...

Farmskan har besök av Modern och Rolf och det innebär service med matlagning, undanplockning och lite annat smått och gott. Riktigt bortskämd blir man... Igår blev det underbar laxmiddag med ris och idag har vi varit nere på fiskmarknaden och inhandlat god färsk fisk. Mycket fisk blir det och det gillar jag... får ju inte det så mycket när maken är med. Han klarar inte fisklukten. Nu står de där i köket och lagar till något riktigt smarrigt tror jag och jag kan bara luta mig tillbaka och koppla av.
 
Och koppla av det behöver jag, denna veckan har varit otroligt intensiv. Massor med saker som skulle fixas och idag när jag gick hem från jobbet så kändes det riktigt skönt. Jag hade fått iväg det jag skulle och nu skall det bara finslipas i nästa vecka innan jag kan skicka det vidare. Nästa vecka är något lugnare och det är skönt eftersom det är sista veckan innan det sen är semester för mig och maken.
 
Vi har också varit en runda på stan. Modern fick köpt sig ett par jättesnygga skor och Rolf inhandlade lite snygga skjortor. Själv skulle jag inte handla någonting men kom givetvis hem med både kofta, kjol och ett linne. Typiskt mig! Men som Rolf säger... "man skall ju unna sig". Då gör jag det (*ler*)
 
Imorgon blir det långfrukost och sen skall vi väl ge oss ut en sväng och promenera. Får väl se vart det bär hän, kanske något museum som får sig ett litet besök.
 
Ta hand om er... nu blir det fisk!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0