Ledningsmöte

Sista dagen på denna veckans ledningsseminarium med mina danska kolleger. Jag har ju som ni vet en dansk chef och därmed sitter jag i den danska ledningsgruppen också. Mycket märkligt egentligen men så är det (*ler*). Det har varit bra dagar med många nyttiga diskussioner om framtiden och de utmaningar som står för dörren. Och sen är det ju alltid trevligt att få lite sällskap på kvällarna.... är ju mycket själv i vanliga fall.
 
I tisdags när jag landade så visade termometern på 17 grader och det var verkligen en härlig vårdag med strålande sol. Ni vet så där så att det luktar värme och sommar. Härligt! Hem och kastade in väskor och drog igång en tvätt sen mötte jag upp mina kollegor och vi hade en fantastiskt trevlig kväll på en av Amsterdams härligaste restauranger, Pasta e Basta. Mycket god mat och underhållning hela kvällen. När vi var där så var det "Opera kväll" så de sjöng en massa kända arior. Så himla mäktigt! En del är fantastiskt duktiga sångare
 
Och så igår efter jobbet så hade vi bokat en Dinner cruise på kanalerna. Många av kollegorna har ju inte varit här innan så det är en perfekt grej att göra. Godare mat än jag hade förväntat men framförallt är Amsterdam väldigt vackert på kvällarna för de pyntar väldigt med lampor överallt.
 
 
Chefen och min HR tjej
 
På borden när vi kom låg där en vit gerbera på varje plats. De samlade ihop dem och gav mig som tack för att jag stått för värdskapet. Då trodde alla på båten att jag fyllde år och det förstärkte mina kollegor direkt genom att brista ut i "Ja må hon leva". Så det slutade med att jag fick alla blommor på båten med mig hem... hmmmm
 
Men ikväll åker de hemåt igen och vardagen kommer åter till Farmskan. Det blir städning, tvätt och framförallt måste jag handla. Kylskåpet ekar verkligen. Såg att min matbutik åter öppnat efter sin renovering så jag får väl ta mig dit. Och sen i helgen blir det lugna gatan.
 
Hörde på radion i morse att någon blottat sig för hästar... kan vi inte bara låta bli!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0