Otrohet

Jag njuter i fulla drag... Storsonen är här nere och hälsar på. Han dök upp lagom till lunch och hämtade upp mig kontoret. Efter en god lunch med mina kollegor drog vi hemåt, slängde av väskorna och gick ut på stan. Det var riktigt skönt väder, lite kallt i vinden men solen värmde gott. Sonen fick köpt ett par riktigt snygga skor och själv kom jag hem med en vårjacka. Magiskt... att man alltid lyckats hitta något... varje gång! Men visst, jag behövde en vårjacka så det var väl OK. Massor av påsklediga holländare och turister på stan men vad gör det när man får gå i solen med sin son. Älskar att ha dem nära.
 
På kvällen käkade vi påsklunch tillsammans... ägg, sill, köttbullar, prinskorv. Tack gode Gud för att IKEA säljer svensk mat. Det är fantastiskt att kunna köpa sånt som man längtar efter. Riktigt gott var det och sen bara lite småprat i soffan innan sängdags.
 
Idag har vi också varit ute en sväng och köpt lite solkrämer och annat smått och gott som skall packas ner i väskan. Maken har anlänt och ikväll skall vi ut och äta något riktigt gott tänkte vi. Ja... och så har jag ju varit otrogen också... mot Sascha. Var tvungen att fixa håret innan resan och gick till salongen här runt hörnet. Blev riktigt nöjd. Ny fin färg i håret och en fräck klippning.
 
Förlåt Sascha!
//Farmskan


Kommentarer
Brodern

Hoppas ni får en fantastisk semester! Det förtjänar ni! Kram

2013-03-31 @ 09:28:53
Git

Nu kom jag äntligen in på din blogg igen!! Fattar inte vad jag gjort för fel?! Vart ska ni åka på semester? Bilden liknar Thailand?
Ha en skön resa med mycket avkoppling och upptäckter.
Vi har bokat en vecka på Cypern i maj. Knasigt, men det gjorde vi innan media berättade om deras ekonomiska nästan undergång. Typiskt! Men solen o värmen är det nog ingen kris med.
Kram Git

2013-03-31 @ 12:54:09
Papsobabs.

Ha nu en skön semester och koppla bort alla tankar på jobb. Vi ser fram emot ett litet vykort eller ett mail. Kramar från oss.

2013-03-31 @ 13:06:02
Tessan

Jag hoppas att ni får en underbar semester :) Kram på er

2013-03-31 @ 14:14:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0