Så var man kontrollerad

Om jag får in lite danska bokstæver idag så beror det på att jag befinner mig i Glostrup och har lånat kollegans dator... hoppas det går bra ændå (*ler*)
 
Tidigt morgonflyg som gick helt planenligt trots snø... tack før det KLM! Det var ju æntligen dags før mitt lækarbesøk hær i Køpenhamn. Och kontrollen var grundlig, jag vill inte gå in på detaljer... hmmm. Hur som helst ær jag nu checkad från topp till tå och vid en førsta check så verkar allt OK men de har skickat ivæg lite prover och sen skall hjærtlækaren också se på mina tester. Nu håller vi tummarna!
 
Vad han annars sa? Jag var før tjock, motionerade før lite och behøvde æta bættre... Kan sæga att han sjælv var inte særskilt smal heller!! Fast det sa jag inte... man ær alldeles før artig. Men han har ju rætt, jag behøver bli bættre på att motionera så jag får væl ta tag i det!
 
Idag (eller ær det imorgon?) ær det vårdagsjæmning! Hurra, hurra, hurra! Jag ær så trøtt på vinterjackan och detta kalla væder. Vill ha værme och sol! Fast det ær ju snart dags før min och makens semester, bara en och en halv vecka kvar! Vi pratade lite om det i veckan
 
Jag: Åh så gott, nu ær det snart dags før semester... två veckors sol och værme
Maken: Ja... och extra benutrymme på planet
 
Man kan væl sæga att vi går igång på olika saker
//Farmskan


Kommentarer
Ola

Hoppas det är bara bra med proverna. Maken var hos mig igår. Vill ju inte skvallra, men han hittade en hel del.. ;) Hälsa moder och Rolf. Ring gärna när du har tid! Kram

2013-03-22 @ 16:36:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0