Sverige helg

Sitter i nya soffan hemma i Sverige... njuter av en alldeles normal svensk lördagsmorgon. Maken har precis vandrat iväg för att köpa nybakade frallor, kaffet skall bryggas, morgontidning skall läsas. Ahhh!! Ljuvligt. Lillebror kommer också hit och käkar frukost med oss och det skall bli roligt att ha honom här en stund. Framåt eftermiddagen blir det sen både massage och lite klippning och i eftermiddag skall jag äntligen åka och se stugan som vi köpt. Lite udda att köpa en sommarstuga som jag inte sett... men jag litar på maken och Modern att den är helt perfekt.
 
När jag anlände igår kväll med tåget så blev det "pub-stopp" uppe på Sir Väs-logen. Fultt med folk, god mat och hög stämning (läs: högljutt!). Men bäst av allt var ju att kusin P och Jan(a) var där och så fick jag spendera några timmar med dom också. Jag blir alltid lika glad när jag ser henne... vi är så otroligt lika i sättet och lite sådär småspeciella enligt våra män så det bara funkar så där klockrent. Många goa skratt (och där var ju en del att skratta åt....)
 
Maken skall iväg och spela ikväll med sitt gamla gäng så då får jag en chans att besöka bästaste Manne! Det blir mat och lite Andra chansen tillsammans i kväll. Hoppas nu svenska folket gör sitt jobb och skickar någonting bra till finalen.
 
Nu dök maken och lillebror upp i dörren. Dags att sätta på kaffe
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0