Två härliga dagar

Så var två intensiva men härliga dagar till ända... Har varit iväg med hela gänget och haft olika workshops och inspirerande presentationer. Så mycket härlig energi det finns i det här gänget, det är roligt att se. I måndags kväll så spelade vi lite bowling eftersom hotellet där vi bodde hade egen bowlinghall. Gissa vem som vann?
 
Mo ha ha ha... tycker det är ödmjukt och fint att chefen vinner och gör en liten segerdans
 
 
Efter bowlingen åt vi en grillbuffé som var riktigt god och jag skulle berätta en historia. En historia där jag skulle visa att någon slagit huvudet i ett bord... jag visade det lite för tydligt och slog väl näsan i bordskanten. Jag har sjukt ont där nu och kan över huvud taget inte röra vid det. Att glasögonen sitter precis där också gör det inte lättare. Klumpeduns!
 
Det är väldigt långa och välfyllda dagar nu två veckor framåt men sen väntar ju en efterlängtad semester på Curacao för mig och maken. Känns som det är verkligen behövligt. Huvudet spinner runt kan jag lova. Hoppas jag bara kan luta mig tillbaka på planet och sova och sen vakna upp till 32 graders värme som där är just nu. Luftmadrass skall inhandlas det första jag gör och sen blir det relax i poolen. Så gott!
 
Nej, om man skulle packa ihop sig och inställa sig till kvällens middag
Ta hand om er vänner
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0