Metro kaos

Något förvånad blev jag allt i morse när jag äntrade plattformen på metron och den var full av människor. Den tiden på morgonen brukar där max vara 10 personer så något var fel. Plötsligt kommer metron från fel håll och stannar vid plattformen. Den är fullproppad med folk och alla verkar lika förvirrade som jag, både de som var i tåget och de som stod och väntade. Men jag chansade och steg in och det visade sig vara rätt drag... Ibland har man tur, de stackare som åkte tillbaka dit de kom ifrån var nog inte lika glada.
 
Har haft en bra start på veckan och nu hoppas jag bara att detta flow håller i sig resten av dagarna också. Imorgon flyger jag till Lund för ett strategimöte och det ser jag verkligen fram emot. Jag har jobbat hårt med det där... Sen hem igen för att vara värd för ett gäng kollegor som jag tidigare gått en ledarskapskurs med. Skall bli riktigt kul att träffa dem igen. Några stanar också över helgen så det skall bli trevligt, lite god mat och dryck och förhoppningsvis lite hygge. 
 
Vad hände förresten med sommaren? Här nere har det varit runt 10 grader och regn nu hela veckan. Det är INTE vad jag kallar sommar! Jag är så sjukt trött på detta nu, vill ha värme och kunna sitta ute och fika och mysa på balkongen... hopplöst!
 
Nej, återgå till packningen, hoppas ni håller tummarna för mig och min strategi
//Farmskan
 
PS! Välkommen hem Modern! Kämpa på nu


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0