Mors dag

Söndag förmiddag och vi firar Mors dag i Gemla. Några timmar till sen är det dags för Farmskan att åka tillbaka till Amsterdam... jag hatar korta helger, man hinner ingenting och känner sig bara frustrerad och ofärdig. Men men, fem veckor till sen är det semester och lite längre tid hemmavid.
 
Hade jobbedag i Lund i fredags, det är perfekt när man flyger ut med fakirflyget för då får man en hel dag hemma. Så efter lite möten och kära återseende med gamla kollegor så styrdes kosan mot Kristianstad. Lite matinköp till kvällen och sen hämtade vi vår tavla som vi köpte på Curacao och som vi nu fått inramad... så jäkla fin blev den!
 
 
Tycker det är så kul att ha lite saker som köpts på våra resor. Så nu pryder den en av väggarna i stugan... en vägg som snart skall omtapetseras men var sak har sin tid. En härlig fredagkväll med lite korvgrillning och gräsklippning. Maken trivs med att ha lite att pyssla med igen och jag bara njuter av att vara där, så härligt! Längtar till sommarsemestern!
 
Lite nya frukostfrallor inledde lördagen och sen började operation rens och fix i trädgården. Han som ägt stugan tidigare har bara haft den till uthyrning så ingenting har ju blivit gjort. Tio sopsäckar senare så hittade vi äntligen en liten rabatt i ena hörnan...
 
 
Maken har högtryckstvättat däck och stenar så nu skall det oljas och sen skall vi upp med paviljongen så man kan sitta ute även när det regnar.
 
Efter lunch styrde vi kosan mot Småland och Gemla där vi skulle fira Modern. Underbart väder så det blev härligt grille med tillbehör och en mycket trevlig kväll med goa skratt. Mats och Cissi var också där med barnen och sen kom stor-sonen också en stund så det var en mysig kväll. Man somnade gott på kvällen (*ler*)
 
Nu väntar en ny vecka... ett gäng kollegor som kommer ner för en kurs som jag lovat att guida runt lite på onsdag annars är det en rätt lugn vecka. Bra det
 
Ha en skön Mors dag!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0