Trött och vidbränd

GÄSP... ja, jag har varit piggare kan jag säga. Landade hemma i Amsterdam vid halv ett i natt och sen innan man var i säng och nervarvad så tog det en stund. En stund som var väääldigt liten innan klockan ringde för en ny jobbevecka. Men det får det faktiskt vara värt efter en trevlig kväll med vännerna. Vi hade ju en otrolig tur med vädret också, tydligen hade det regnat och blåst veckorna innan, men vi hade verkligen toppenväder. Fick ju några timmar varje dag på stranden dessutom så man lyckades ju bränna näsan också... typiskt!
 
 
Men som sagt, nu är man hemma igen och en ny vecka har startat. Tvättmaskinen rullar och väskan är uppackad. Tog en kaffepaus för en stund sedan men hade ingen mjölk hemma... fy för bubblan, det är inte gott. Får nog handla lite imorgon.
 
På onsdag kväll åker jag så äntligen hem till Sverige igen för några dagar. Två månader sen jag var hemma nu och jag längtar riktigt mycket. Skall vara i stugan och fixa hela helgen, träffa Lily och pussa på henne, mysa med familj och vänner (hoppas stor-sonen och Hanna också kan komma ner kanske). Dessutom skall jag äntligen klippa mig, värsta tjocka frillan just nu så Sacha får att göra. Som ni ser... en fullproppad helg men bara med härliga saker! Paps har dessutom lovat att bjuda på redig grillad korv...
 
Nej, nu tjuter tvättmaskinen att den är färdig, dax att hänga lite
 
Take care out there!
//Farmskan


Kommentarer
lill-dottern

jag kan inte komma hem, jobbar ons-sön!! ramsan och jag saknar dig!! :(

2013-05-06 @ 21:41:08
URL: http://ruthans.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0