Inga rosa kulor...

Så var vi hemma i Kristianstad igen efter en riktig familjehelg i Vimmerby. Ett Vimmerby som jag tydligen visst hade besökt tidigare via någon fotbollscup när pojkarna var små. Se där vad bra minne man har... Nåväl, vi hade en jättehärlig dag på Astrid Lindgrens värld, en dag som kryddades lite extra av att Lily med familj helt plötsligt dök upp. Det knackade på dörren på morgonen och där stod hon, den lilla älsklingen. Höstmarknad var temat i parken och det var allt möjligt roligt att titta på, lyckades hitta lite julsaksfynd också.
 
Efter ett antal timmar åkte vi hem till lill-dottern och käkade lite kvällsmat. Hon hade gjort en riktigt god pumpasoppa och hennes J hade bakat en riktigt gott olivbröd till det. Så himla gott att bara sitta där och snacka med barnen runt sig (även om man får ha ögon i både ansiktet och nacken med det lilla yrvädret)...
 
Ett depåstopp på vägen hem hos Modern och Rolf för lite lunch och sen en tröstlös jakt på rosa julkulor. Går inte att finna någonstans... suck!! De hade på IKEA men de var "tillfälligt slut" naturligtvis. Fast det var i och för sig tur med tanke på den gigantiska kö som stod i kassan. Nu får det bli en jakt på nätet för att se vad man kan hitta där. Skam den som ger sig liksom.
 
Var det nån som sa att det är Måndag imorgon?
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0