Kockduell

Oj, vilken lördagskväll vi hade! Igår var det nämligen dags för överraskningsfest för Cissi... och det var en fest vi planerat länge och väl. Jag spenderade en god stund på Maxi där jag inhandlade ingredienser till kvällens middag, gång upp och gång ner under makens något högljudda suckar.
- Men du har väl en lista? Du vet väl vad du ska ha...
 
Men nej... eftersom vi skulle ha en kockduell mellan två lag, med exakt samma ingredienser som sedan skulle kombineras till en trerätters meny så gällde det ju att slänga i allt möjligt skoj. Och skoj det var det verkligen! Vi hämtade upp det något förvånade födelsedagsgrisen och sen drog vi iväg med hela gänget. Tio glada amatörkockar.
 
 
Upp till golfkrogen i Skepparslöv där vi sedan delades upp i två lag, fick vår kasse och sen flödade kreativiteten vill jag lova. Man var nämligen tvungen att använda allt som fanns i påsen. Kryddor, smör, olja och annat smått och gott bistod krogen med. Så jäkla skoj!! Och så himla gott det blev! Säger bara physalis doppade i vit choklade och rullade i kokos. Mums!
 
Krogens två kockar var sedan domare på bästa förrätt, bästa varmrätt och bästa dessert. Mitt lag vann bästa förrätt men sen fick vi stryk... men vad gör det en sådan kväll. En kväll som avslutades med många goa skratt hemma hos Nenne. Trött AB var man sen i morse
 
 
Kvällen chefskock... 
 
Så idag har man bara slöat, varit en runda i stugan, besökt svärföräldrarna är allt man orkat med. Lite kaffe nu och sen ett avsnitt av Bron innan sängdags
 
Underbar helg!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0