Landat i byn

Det är rätt så stor skillnad på vad som är en by i Sverige och vad som är en by i Danmark och Norge. Oslo är i norrmännens ögon en by... lite gulligt när man betänker att Everöd är en by (*ler*). I varje fall landade jag igår i byn och blev faktiskt liiite besviken på att det inte var snö. Man ser allt fram emot det vita lite grand i varje fall, för då vet man att det börjar närma sig jul. Inte det slaskiga och hala på vägarna utan det där knarrandet när man är ute och går och solen skiner (läs: max 2 dagar på hela säsongen...). Varje norrman längtar ju efter snön också så de kan ut på ski... hela hösten och våren är för dem meningslösa årstider enligt mina kollegor här uppe.
 
Efter en dag som kändes lika lång som kinesmuren eftersom man varit uppe sen 03.30... så var det rätt gött att få sluta ögonen igår kväll. Lyckades också, eller nästan lyckades, få till all projektdokumentation på hotellrummet efter att man fått lite energi från MC Donald. Fast ni vet hur det är... den energin är kraftig men kort, så det blev en tidig kväll. Och så är man ju istället så mycket piggare idag och redo för en ny dag.
 
Tack för tips kring rosa julkulor Ingemo! Skall genast ta mig till Sölvesborg. Hittade också på nätet för det facila priset av 900 kronor (för 6 stycken...). Makens blick fick mig att avstå dock. Han är så kitslig...
 
Ha det!, hälsar
//Farmskan från Oslo!


Kommentarer
Mamma

Tur att Stiffe är kitslig. 900 kan man ha till bättre

2013-11-07 @ 11:26:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0