Men oj då....

Fy vad bitter man är efter gårdagens svidande förlust i fotboll. Världens stämning på "hotellet" (det förklarar jag mera om sen...) och jublet visste inga gränser när Zlatan gjorde 2-1... nu jäklar liksom. Och som luften sen gick ur alla när de gjorde 2-2. Skit också!! Men men, det är bara att bryta ihop och gå vidare.
 
Det har varit två mycket bra dagar där vi jobbat med Change management. Otroligt bra diskussioner som jag tror kommer att hjälpa oss framåt. Inkvarterade blev vi på Falsterbo kursgård... och det är inte Hilton precis, och inte Skandic heller för den delen. Påminner mer om en gammal militäranläggning från 60-talet och är precis så slitet som det låter. Men vad sjutton, man skall ju bara sova där. Vi skall i och för sig vara glada att vi fick rum till slut för det hade blivit strul med beställningarna så när vi kom så fanns inte vår bokning. Kul... när man är runt 20 personer där från flera olika länder. Men det löste sig som sagt och vi fick både rum och mat fixat. Bra där!
 
I mitt rum stod ett gammalt kylskåp och en gång i timmen så drog kompressorn igång och väckte mig. Otroligt irriterande... och varje gång tänkte jag att "nu går jag upp och drar ur kontakten". Men man orkar liksom inte och istället blir man väckt en gång i timmen. Så urbota dumt
 
Idag har bästaste töserna kommit hem igen från Lissabon där de varit och besökt stora Dottern och hennes Rui. De hade haft det hur bra som helst. Så nu är åtminstone den ena av dem inkvarterad i lägenheten igen i några månader medan den lilla hönan skall åka till Idre för att jobba hela vintersäsongen. De är verkligen i farten de där tjejerna och det är bra. Bäst att passa på när man kan.
 
Fick en rolig kommentar från min engelska kollega också idag... jag skulle beskriva en process på engelska och skulle förklara att processen startade efter att man gjort en muntlig överenskommelse. "The process starts when an oral agreement has been made". Hennes något försynta "I think the correct word is verbal..." fick mig att rodna.
 
Men oj då!
//Famrskan


Kommentarer
Frida

Hahaha Psa du är ju bara bäst!

2013-11-20 @ 20:16:49
Anonym

Åsa

2013-11-20 @ 20:17:00
Magda

Hahahahaha! Skämskudde!

2013-11-20 @ 21:54:08
URL: http://magdalenaturesson.blogspot.se
Lilla B

Finns ju visserligen många sorters avtal, men den är väl till att ta det ett steg för långt... :D

2013-11-22 @ 08:26:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0