Vimmerby

Sitter i en hotellsäng i Vimmerby, utvilad och lite småsugen på frukost, fast först en dusch och lite bloggande. Jobbade hemifrån igår på förmiddagen eftersom fönsterputsaren skulle komma... bästa Eskil fixade mina e-x-t-r-e-m-t skitiga fönster!! Så nu är de redo för lite juldekorationer. Jepp, bara veckor kvar till att man kan (får?) börja med det och den härliga julmusiken man samlat på Spotify. Maken säger att vi har södra Sveriges största samling av julsaker men det är ren lögn och grovt förtal. Och i år har vi ju möjlighet att både pynta lägenheten och stugan...
 
Nåväl, när maken kom hem efter jobbet drog vi mot Vimmerby för en myshelg med lill-dottern och hennes Josef. Tror fasen det är första gången i mitt liv som jag är i Vimmerby förresten. Stället som alla tydligen besökt med tanke på Astrid Lindgrens värld. Men nope, icke... När vi checkat in kom Hanna och hämtade oss och så gick vi till en jättemysig restaurang nere i Åbro bryggeri. Fullsatt så det var tur vi bokat bord (i Vimmerby!). Fantastiskt god mat, stort urval av goda drycker så nöjda och belåtna somnade vi snart i våra sängar på Stadshotellet. 
 
Idag vankas det höstmarknad inne på Astrid Lindgrens värld och efter det middag hemma hos Hanna och Josef. Familjemys på hög nivå! Plus att jag vet att det säljs julsaker på marknaden, blink blink!
 
//Farmskan
 
PS! Grattis till lill-sonen och Madde som fått sin lägenhet såld till ett fantastiskt pris
Helt otroligt!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0