Gamla vänner är...

... trygghet, glädje, nostalgi, skratt och tårar! Allt det där på en och samma gång. Vi tjejer känner varandra utan och innan, vet allt om varandra eftersom vi i stort sett växt upp tillsammans. Vet vem man kysste först, vem som var ens stora kärlek, första krossade hjärta, bröllop, barn, skilsmässor men också tyvärr en del ofattbara tragiska händelser som påverkat oss alla. Men ack vad glad jag är för dessa tjejer!
 
 
Ja, bilden är lite suddig, förmodar att fotografen har fått lite vin...

Farmskan mår bra, energin är tillbaka, jag njuter av att vara hemma i Sverige nära familj och vänner. Att kunna gå bort till farsan och käka kvällsmat med mumsiga köttbullar, att cykla upp till stan, att gå på massage, tjabba med kusin P, att kunna passa Lily, att umgås med maken mer än vart annat veckoslut... ja, en massa saker som jag nu förstår att jag saknat. Och så detta med spontana myskvällar med kompisar. Me like a lot!!
 
På lördag skall jag dessutom på bokrelease för första gången i mitt liv. Det är goa kompisen Ewa som förverkligat sin dröm och gett ut en bok. Hur häftigt är inte det! Älskar folk som gör något av sina drömmar... Kanske skall ta tag i den där deckaren jag skulle vilja skriva... (*ler*)
 
Happy torsdag!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0