Oktoberfest

Lördag och maken förbereder för Oktoberfest i Malmö med jobbet
 
 
Han ska uppenbarligen åka tåg, dricka lite whiskey och äta jordnötter. Kanske lyssna lite på musik och sen om "han blir lite sjuk" så finns både astmaspray och huvudvärkstabletter. Klockrent! Han har verkligen tänkt på allt (*ler*). Farmskan är inte bjuden på detta partaj så egentligen är jag ju mest lite avundsjuk. Fast å andra sidan så skall jag fara ner till kusin P och det vet man ju är garanterat trevliga tillställningar.
 
Annars har maken numera avancerat upp till normal kroppshållning igen... något sned i ryggen men han kan både böja sig och ligga utan käpp så det går framåt. Otroligt att det bara kan smälla till sådär utan förvarning. Igår sa han att "hoppas du blir riktigt sjuk någon gång så du får känna på hur det är"... alltså, mycket elakt sagt tycker jag. Fast han önskar mig nog ingen sjukdom egentligen, bara att jag skall få känna på hur det är att vara utan empati från sin äkta hälft. Men jag har försökt i varje fall... jag har tyckt synd om honom... lovar!
 
Härligt höstväder är det också så när maken har gått skall jag se om jag kan ta mig ut en stund. Behöver handla lite inför tjejträffen här på tisdag och stor-sonen är också på besök så jag får väl försöka få till lite frukostvaror.
 
Ha en riktigt skön lördag mina vänner!
//Farmskan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0