Sociala söndag

Maken och jag startade söndagen med en tipspromenad i ösregn. Helt dyngsura men samtidigt skönt med en bra runda i snabb takt. Naturligtvis fick maken 12 rätt och var ensam vinnare... på första försöket. Så typiskt! Och nu är han mallig som tusan naturligtvis. Det första Paps sa när han hörde det var att "han har fuskat och googlat längs vägen"... Men nej, han är bara så allmänbildad
 
Efter att vi torkat till så blev det stora sociala söndagen, svärföräldrarna, några syskon med flera, fick besök. Känns bra när man får till det där eftersom man alltid har lite dåligt samvete. Vi skulle ju oxå kört till stugan men dimman och det evinnerliga regnandet gjorde att vi struntade i det. Vi skulle ju klippt gräset hade vi tänk men det hade ju ändå varit omöjligt.
 
Söndagen avslutades sen med ännu ett avsnitt av den fantastiska serien Bron. Bara älskar rollen som Sofia Helin spelar, hon gör det fantastiskt bra. Och sen idag en full jobbedag i Lund, en jobbedag med möten en masse, så lagom trött fastnade man i soffan. Skype med lill-sonen och Madde som blivit husägare... så nu är det kört för ett tag att få dem närmare Skåne. Buhu!! men missförstå mig rätt, jag är mycket glad för deras och Lily's skull. Att äntligen få lite större plats och en stor gräsmatta för Lily och Nils att leka på.
 
 
Underbara unge!!
 
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0