Svårt godissugen

Har precis skickat maken att inhandla något sött till kaffet... en chokladbit eller något annat gott skulle sitta fin fint. Ibland är det stört omöjligt att stå emot sockerbehovet, kroppen bara skriker... FEED ME! Tur man har en snäll make som offrar sig för sin fru
 
Äntligen är jag klippt... sex långa veckor sen sist och därmed såg jag också ut som om jag bar omkring på en mindre björnunge på huvudet. Eller grävling kanske med tanke på den gigantiska utväxten. Men som sagt, nu är jag klippt och uttunnad igen och också lite ny färg. Min frissa är ju just nu igång med att ljusa upp håret i små steg så att inte chocken skall bli för stor. Men tanken är ju att det något ljusare håret skall göra det lite svårare att se det gråa. För grå är jag nu, det kan jag lova! Kommer att bli helt vit också vad det lider.
 
Igår fick jag också finbesök av en kollega från Ifö-tiden, Ingela. Vi träffas ju lite då och då och skvallrar lite om gamla kollegor och... ja, gamla tider generellt. Pensionärsvarning på det (*ler*). Så lite paj och en god bakelse i Farmskans kök tillsammans med henne gjorde susen så där en vanlig tisdag.
 
Idag har det varit Älmhult hela dagen och imorgon är det Lund igen... After Work efter jobbet med tema Oktoberfest... jag är redo!
 

All in!
//Farmskan


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0