Back in business

Så var man hemma igen på svensk mark efter en mysig vecka. Vi har verkligen slappat av och hämtat lite energi efter alla flyttar och stök och bök som varit. Det var verkligen behövligt och att dessutom få träffa tjejerna var ju inte helt fel. Men samtidigt... borta bra men hemma bäst, så är det bara. Efter en trevlig avskedsmiddag med hela showgänget så var det bara att packa och sova innan Dottern körde oss till flyget. Inga förseningar och smidigt med bagage på Kastrup så det flöt på. Att sen fjädringen på tåget var ur funktion så att man skumpade sig hela vägen upp till Kristianstad gjorde liksom ingenting för man vill bara hem. Lite kortare blev vi nog på kuppen av allt skumpande.
 
Lilla B med "vän" hämtade oss på tåget och sen hade vi en mysig kväll här hemma med dom. Så kul att han träffat en trevlig och go tjej, nu håller vi tummarna för att det blir bra. Lite taco och lite vin var allt som krävdes för att Farmskan sen lätt skulle falla i sömn (i en säng med bäddmadrass!!). Inget går upp mot att sova i sin egen säng med rätt kudde och nytvättade lakan.
 
Idag har vi sen hämtat en ny sängram till sovrummet och sen varit i stugan och tittat till det hela. Gräset skulle klippas och det var nog en av de sista gångerna innan hösten skulle jag tro. Vi har dessutom varit så lyckligt lottade att vi fått lite Lily mys så här på en söndag. De hade varit på släktträff på Maddes sida och sedan sovit i Önnestad. Så härligt att se henne komma mot en med sträckta armar och världens leende.... jag smälter! Älskar den ungen!
 
Fick en hälsning från stora tösen också... sötisar!
 
 
Imorgon börjar dock allvaret igen... nu är det slut på sötebrödsdagarna
 
//Famskan
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Farmskan

"Bättre att leva livet än att bara hålla sig vid liv..."

RSS 2.0